Over

RvD Glaszetters

De vakexpertise van Rvd Glaszetters

Met meer dan 30 jaar ervaring in het vak, is RvD Glaszetters een gevestigde naam in de regio Amersfoort. Onze oprichter, Richard van Dijk, begon op slechts 21-jarige leeftijd met een droom: particulieren voorzien van heldere en correcte informatie over allerlei soorten glas en bijbehorende producten. In 1993 zette hij zijn visie om in een eigen onderneming, met kwaliteit en transparantie als belangrijkste pijlers.

Richard van Dijk

Neem vandaag nog contact op
en ervaar waarom RvD Glaszetters
uw vertrouwde partner is voor
al uw glasbehoeften.

Kwaliteit, vakmanschap en klantgerichtheid staan voorop

Bij RvD Glaszetters hebben we een passie voor glas en een toewijding aan het leveren van hoogwaardige glasoplossingen aan onze klanten in Amersfoort en omgeving. Met meer dan 30 jaar ervaring in de glasindustrie hebben we een solide reputatie opgebouwd als een betrouwbare en deskundige glaszetter.

Onze missie is om onze klanten te voorzien van de best mogelijke glasproducten en -diensten, met een focus op kwaliteit, vakmanschap en klantgerichtheid. We streven ernaar om aan de specifieke behoeften en wensen van elke klant te voldoen, of het nu gaat om glasherstel, glasvervanging, isolatieglas of andere glasgerelateerde diensten.

Bij RvD Glaszetters geloven we in transparantie en open communicatie. We luisteren naar onze klanten, begrijpen hun behoeften en bieden deskundig advies op maat. Ons team van ervaren glaszetters staat bekend om hun vakmanschap en zorgt voor een nauwkeurige installatie en afwerking van het glaswerk.

We werken alleen met hoogwaardige materialen en maken gebruik van geavanceerde technieken om duurzame en energiezuinige glasoplossingen te leveren. Onze focus ligt op zowel functionaliteit als esthetiek, waarbij we streven naar een perfecte balans tussen vorm en functie in elk glasproject.

Kwaliteit — Betrouwbaarheid — Klanttevredenheid

Kiezen voor RvD Glaszetters

We streven altijd naar de hoogste kwaliteit in ons vakmanschap en de materialen die we gebruiken.

Onze glaszetters zijn goed opgeleid, ervaren en deskundig in hun vakgebied.

We staan bekend om onze persoonlijke en vriendelijke benadering, waarbij we luisteren naar de wensen en behoeften van onze klanten.

Onze klanten kunnen vertrouwen op onze betrouwbare service en tijdige uitvoering van projecten.

We bieden op maat gemaakte glasoplossingen die voldoen aan de specifieke eisen en voorkeuren van elke klant.

We streven naar duurzaamheid in al onze activiteiten, waarbij we milieubewuste praktijken hanteren en energiezuinige glasoplossingen leveren.

We streven naar volledige klanttevredenheid en staan klaar om eventuele vragen of problemen op te lossen.

Bij RvD Glaszetters geloven we dat elk glasproject uniek is en dat uitmuntendheid in vakmanschap en service essentieel is. Of u nu glas wilt laten vervangen, repareren of nieuwe glasinstallaties nodig heeft, wij zijn er om u te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de hoogwaardige glasoploss